​Ring os op,

Tlf.: 47 38 91 88

Mobil: 40 42 91 88

Douchefunktion

Et douchetoilets fordele
Et douchetoilet kombinerer et toilets funktionalitet og et bidets rengørende egenskaber. Det sparer ikke kun plads, det er også praktisk: Du kan nemt starte den indbyggede douchefunktion med blot et tryk på en knap, mens du bliver siddende behageligt på WC´et. Varmt vand giver en mere grundig og skånsom rengøring end toiletpapir, hvilket gør det ideelt til vask af følsomme, intime områder. Og bedst af alt? Du vil føle dig ren og frisk, hver gang du bruger douchetoilettet.
Ekstra komfort
Geberit AquaClean douchetoiletter vil forvandle dit badeværelse til en oase af velvære.

Afhængig af din model kan du forkæle dig selv med forfriskende, ekstra egenskaber og forskellige, yderligere funktioner: Den oscillerende doucheindstilling giver dig en speciel grundig afvaskning med douchearmens ensartede bevægelse frem og tilbage, den pulserende massagefunktion har en stimulerende effekt, og den blide ladydouche sørger for skånsom og naturlig intimhygiejne for kvinder. Den gode lugtudsugningsfunktion og den praktiske fjernbetjening lægger sidste hånd på værket, hvad angår oplevelsen af velvære, som Geberit AquaClean tilbyder
Perfekt renhed
Den oscillerende douche giver dig en hel ekstraordinær følelse af renhed. Med denne funktion bevæger douchestrålen sig frem og tilbage i en regelmæssig bevægelse, hvilket garanterer en speciel grundig afvaskning.
Styrkende massage
Massagedouchen sikrer en gavnlig og afslappende oplevelse. Den pulserende douchestråle føles behagelig og giver en stimulerende effekt.
Skånsom intimhygiejne
Mange kvinder elsker den skånsomme intimdouche, da absolut intet overgår rent vand, når det drejer sig om afvaskning af følsomme intime områder.
Behagelig friskhed
Lugtudsugningsfunktionen har en gavnlig effekt for alle sanserne. Den starter automatisk, så snart nogen tager plads på toilettet. Dette forhindrer enhver ubehagelig lugt fra cirkulationen i rummet.
Skånsom tørring
Ingenting kan være mere praktisk: På nogle modeller tørrer en indbygget varmlufttørrer dig med et blidt luftpust. Med alle andre modeller kan du anvende toiletpapir som sædvanlig eller et lille håndklæde.
Dit personlige velværeprogram
Alle oplever ting forskelligt, hvilket gør, at mange af funktionerne på Geberits douchetoiletter er designet til at kunne reguleres individuelt. Med fjernbetjeningen kan du oprette dit eget velværeprogram på ingen tid – og aktivere det igen til hver en tid med tryk på en knap. Op til fire personer kan gemme deres foretrukne program på fjernbetjeningen.
Send forespørgsel vedr. produkt: Douchefunktion - 2017

Adresseoplysninger

Madsens VVS Aps

Centervej 46

3600 Frederikssund

Adresse

Tlf.: 47 38 91 88

Mobil: 40 42 91 88

CVR: 36701226

Vi er medlem af